Qui som?
Memòria d'activitats
Activitats a la vista
Aula de CiènciaNOU!!
Què oferim?
On som?
Agraiments
Enllaços
ELRESPONDEDOR.COM
MIRANT CAP AL CEL


Què oferim?

"Amics de la Ciència" és una entitat sense afany de lucre que està constituida per un equip multidisciplinar de gent formada bàsicament (encara que no exclusivament) en matèries científiques i tecnològiques i compta a més amb tota una extensa xarxa de col.laboradors altament qualificats.

Per tot això ofereix:
 
1 Si vosté representa o pertany a alguna entitat pública o privada o col.lectiu de persones i estan interessats en organitzar alguna activitat relacionada amb el món de la ciència, contacti amb nosaltres i nosaltres hi posarem els mitjans tècnics i humans necessaris.
   
2 Si vosté és un particular i te interés en rebre informació sobre algun tema relacionat amb el món de la ciència i la tècnica o algun dubte puntual sobre alguna questió concreta, enviin's un e-mail aquí i l'ajudarem.
   
3 Si ets una persona amb inquietuts pel món de la ciència i la tècnica, col.labora amb nosaltres, ja sigui com a soci de la nostra entitat o com a col.laborador desinteressat. Podràs formar part d'un equip de gent amb inquietuts similars a les teves i participar en diferents projectes.

SUGGERIMENTS

Heus aquí una llista abreujada de temes que segons el nostre paré poden resultar d'especial interés i que poden ser exposats en forma de conferencies o xerrades amb suport audiovisual i experimental.
 
ASTRONOMIA:Sistema Solar, telescopis, Cosmologia, components de l'univers, observació astronòmica "in situ", ...

MEDICINA: El perill de les drogues. Prevenció de la SIDA.

QUÍMICA:Història de la Química. El Laboratori.

BIOLOGIA:L’estudi de la Malacologia.

MATEMÀTIQUES:Matemàtiques: per què serveixen?

INFORMÀTICA:INTERNET

TELECOMUNICACIÓNS: La Radio

LINGÜÍSTICA:La Imprenta: la evolució de l'escriptura.

SUBIRPAGINA PRINCIPAL